Забронювати стіл La Famiglia

КАВКАЗЬКА ЛЕГЕНДА!

Про нас

Вже більше десяти років ми сповідуємо незмінні цінності: кавказьку гостинність, справжній смак і домашній затишок.
Смак – це головне. І за цим у нас слідкують одразу два шеф-кухарі, справжні кавказці – Трістан Арабулі та Гурген Сарафян. Пліч-о-пліч вони працюють із самого відкриття, і у кожного є свій фірмовий стиль: вірменин Гурген спеціалізується на м’ясі, саме завдяки йому наш шашлик завжди ніжний і соковитий, а Трістан незмінно завідує випічкою – у традиційній і єдиній в Україні печі пурне випікаються найсмачніші хачапурі, лаваші та пироги. Тому ми пишаємось смаком наших великих хінкалі зі свининою та бараниною, пхалі за домашнімі рецептами, долмою, лобіо, всіма м’ясними стравами, що їх найкраще готують лише справжні кавказці.До грузинських страв - кращі вина. Ми зібрали найбільшу в Києві колекцію гідних грузинських вин з різних регіонів і вже два роки поспіль винна карта ресторану отримує престижну нагороду - келих Wine Spectator.
У справжньому кавказькому ресторані поважають традиції і радо створюють їх: кожні четвер та п’ятницю гості спеціально приїздять на традиційний і знаменитий кавказький плов із бараніни від шефів, у вихідні ми готуємо традиційну кавказську шурпу просто неба.
Для дітей шеф-кухар Трістан Арабулі особисто проводить майстер-класи із ліпки хінкалі, проводяться виступи лялькового театру у вихідні, на кожного маленького гостя очікує смачний подарунок.
Влітку ж ми запрошуємо всіх на нашу найживописну і затишну терасу, що розташована прямо у парку. Вечорами тут виступають вуличні музиканти, пари танцюють біля фонтану, перехожі зупиняються, щоб послухати музику, діти в захваті бігають по алеях…
Грузини кажуть, що гість – від Бога, і ми кожного дня з радістю це доводимо!

...розгорнути
Фотогалерея
Hовини

Нове меню від Шефа в ресторані КУВШИН


Фестиваль хінкалі у Кувшині!


Найкращі свята – у Кувшині


Меню
  • 1

    Основне меню


  • 2

    Меню від шефа


Підпишіться на

розсилку новин
від Кувшин

Забронювати стіл La Famiglia