Art of Cutting Тунця Blue Fin
11 серпня запрошуємо вас на Art of Cutting Тунця Blue Fin в CATCH!
Починаємо о 19:00.
Цього вечора ви зможете спостерігати за процесом оброблення великої риби на відкритій кухні ресторану.
Кухня як мистецтво. Гастро-арт у виконанні Шефа. Страви з-під ножа із тунця Blue Fin та унікальні позиції Champagne перетворять звичайну середу на справжню гастрономічну подію!
Під керівництвом Шефа готуємо спеціальне Tuna Menu:
• Тріо сашимі – акамі, чу-торо, о-торо
• All about Tuna: тартар з трьох частин тунця Blue Fin
• Роли з тунця з кремом Філадельфія та трюфельною пастою
• Татакі з тунця з овочами WOK та соусом Satay
• Тальята з тунця з руколою, оливками та в’яленими томатами
• Blue Fin стейк на вогні
• All about Tuna: тартар з трьох частин тунця Blue Fin
• Роли з тунця з кремом Філадельфія та трюфельною пастою
• Татакі з тунця з овочами WOK та соусом Satay
• Тальята з тунця з руколою, оливками та в’яленими томатами
• Blue Fin стейк на вогні
Є привід для особливої вечері та виняткового Champagne. CATCH IT!
Reservations: 044 334 30 15
Вул. Володимирська, 12
Вул. Володимирська, 12