Дата

25 Сер 2021
Expired!

Час

19:30 - 22:00

Еногастрономічна вечеря-дегустація «Вулкан і вино. Феномен Етни»

25 серпня о 19:30 запрошуємо на еногастрономічну вечерю-дегустацію «Вулкан і вино. Феномен Етни».

Ми познайомимося з дивовижним світом вин Етни — найяскравішої серед трендових виноробних зон Італії XXI століття. 

Етна знаходиться на Сицилії, але залишається окремою одиницею у винному світі. Вогняна лава, всепроникаючий попіл, геометрично розташована мозаїка дрібних виноградників, які розкидані по терасах на різних висотах. Останній раз вулкан викинув фонтан лави 16 лютого цього року. Кожен потік лави впливає на склад ландшафту: це — відбиток, який робить вино з Етни унікальним. Саме тому тут немає великих виноградників — тільки мозаїка дрібних ділянок, що розкидані по терасах на різних висотах.

Етна має сакральне значення для жителів регіону. Діючий вулкан, унікальна природа, автохтонні сорти та історичні виноградники, видатні білі та червоні вина — тільки на Етні народжуються особливі, вулканічні вина. Виразні, текстурні, тонкі. Сповнені свіжості та непередбачуваної мінеральності. З одного боку, вони класичні, породисті, чисті. З іншого — сповнені експериментів із витримкою та самовираженням.

У супроводі спеціального меню від шефа ми відкриємо секрети феномену Етни у світі вина.

Вартість квитка – 2100 грн

Ведучий – Вячеслав Дмитрієв

Бронювання: 044 499 14 13

Вул. Січових Стрільців 82

До зустрічі у Vino e Cucina!

______________________________________

Меню вечора:

 1. Etna Rosato 2019, Pietradolce | Канолі з лососем і вершковим сиром із зеленню

 2. Bianco «Nerina» 2019, Girolamo Russo | Моцарела страчатела з запеченими томатам

 3. Passobianco 2016, Passopisciaro | Гребінці з пармезаном і соусом бешамель

 4. Rosso Reserva «Serra della Contessa» 2014 року, Benanti | Спагетті аль аматрічана

 5. Rosso «Contrado S» 2009 Passopisciaro | Ягня, запечене з анчоусами, часником і розмарином

Коментарі закриті.