Про нас
Вже 15 років ресторан Кувшин сповідує незмінні цінності: кавказьку гостинність, смачні традиції та домашній затишок.
Смак — це головне. За цим у нас пильно слідкують одразу два шеф-кухарі — справжні кавказці Трістан Арабулі та Гурген Сарафян. Цей неперевершений тандем шефів створює справжню аутентичну кавказьку кухню та передає смак, атмосферу та настрій.
Ми зібрали найбільшу в Києві колекцію вин Кавказу і з 2017 року наша винна карта отримує престижну нагороду – келих Wine Spectator. Наші сомельє завжди знаходяться у пошуку найкращих вин для наших гостей. А також ми з великою гордістю сервіруємо вина, що ексклюзивно представлені тільки у нашій винній карті.
У нашому ресторані поважають та створюють традиції: кожні четвер та п’ятницю на гостей чекає традиційний кавказький плов із баранини, що готується у казанку на відкритому вогні. А у вихідні ми готуємо особливі страви з м‘яса едильбайського ягняти, вирощеного на замовлення спеціально для нашого ресторану.
Влітку ж ми запрошуємо всіх на мальовничу та затишну терасу, що розташована у серці сквера.
Hовини
Підпишіться на