Про нас

Ресторан CATCH - стильний заклад з великим вибором риби та морепродуктів, 8 видами устриць, морськими їжаками, акваріумом з крабами та лобстерами.

Щомісяця в ресторані проходить Tuna Cutting - унікальний процес обробки тунця Bluefin на відкритій кухні ресторану, за яким можуть спостерігати гості та відразу скуштувати страви з нього. Традиційно, у п’ятницю проходить Champagne night, а щовихідних можна скуштувати унікальні устриці на Oysters weekend.

Винна карта 6 років поспіль нагороджується 2 келихами від американського видання Wine Spectator. Гості мають можливість спробувати більше 250 видів шампанського з різних Шампанских домів - як відомих на весь світ, так і нішевих. Наприклад, Krug Clos du Mesnil 2004, Dom Perignon P3 1985, Philipponnat Clos de Goisses 1999, 2002, 2004, Gosset Celebris 2007 (Rose, Blanc), Duval-Leroy Femme de Champagne 2002, а також Henri Giraud Argonne, AY Blanc, Cedric Bouchard Les Ursules 2016, Le Haut Lemble 2016. В ресторані проходять дегустації ексклюзивних позицій різних виноробних домів Шампані.

У Сatch також представлено більше 100 видів білого вина. Тут ви знайдете вина з Франції, Італії, Австрії, Німеччини та США. Коллекція вин з Бургундії та Луари і рідкісні тихі вина з регіона Шампань. Деякі з цих вин можна спробувати ексклюзивно лише у Catch.

Також Catch нагороджений одразу кількома міжнародними преміями у сфері дизайну: Lighting Design Awards 2018 та ISBID International Design Awards 2018. Крім того, Catch 2 роки поспіль отримував національну ресторанну премію «Сіль».

Зверніть увагу, що у закладі діє дрес код: smart and elegant. Щоб уникнути незручностей, утримайтеся від носіння спортивного, пляжного одягу, худі, шортів, головних уборів та надмірно відвертого вбрання. Будь-ласка, залишайте охорону поза межами ресторану. Дякуємо, за повагу до правил ресторану!

...розгорнути
Hовини

Вечеря-дегустація «Jeaunaux Robin VS Adrein Renoir» 17.12


Меню
Забронювати стіл La Famiglia