Про нас
Bigoli — сучасний італійський ресторан, що спеціалізується на домашній пасті та має моцарела-бар. Тож ви завжди можете спробувати свіжу італійську моцареллу-буррата, буффало, страчателла.
Наш шеф-кухар власноруч готує пасту біголі, на честь якої ми і назвали ресторан. Вся паста готується за традиційними рецептами з качкою, морепродуктами, кроликом, білими грибами та різноманітними соусами.
У ресторані є велика колекція італійської оливкової олії. Ексклюзивні позиції і унікальні купажі із відбірних оливок, вирощених у різних регіонах Італії, деякі з яких збираються тільки вручну.
Щорічно Bigoli отримує Award of Excellence від видання Wine Spectator за карту вин і поєднання вин з кухнею ресторану. У Bigoli представлена одна з найбільших колекцій вин, які можна замовити келихами. Багато з цих них мають оцінку вище 90 балів за рейтингом Robert Parker та Wine Spectator .
В ресторані завжди вирує життя: тут відпочивають родини з дітьми, проходять ділові бізнес-зустрічі, а влітку на затишній терасі п’ють коктейлі давні друзі.
Ми завжди радо зустрічаємо гостей смачними стравами, особливими винами та атмосферою справжньої італійської гостинності.
Hовини
Підпишіться на