11 серпня запрошуємо вас на Art of Cutting Тунця Bluefin в CATCH!
Починаємо о 19:00.

Цього вечора ви зможете спостерігати за процесом оброблення тунця з Іспанії вагою 140 кг на відкритій кухні ресторану.
Кухня як мистецтво. Гастро-арт у виконанні Шефа. Страви з-під ножа із тунця Bluefin та унікальні позиції Champagne перетворять звичайну середу на справжню гастрономічну подію!

Під керівництвом Шефа готуємо спеціальне Tuna Menu:
• Тріо сашимі – акамі, чу-торо, о-торо
• All about Tuna: тартар з трьох частин тунця Bluefin
• Роли з тунця з кремом Філадельфія та трюфельною пастою
• Татакі з тунця з овочами WOK та соусом Satay
• Тальята з тунця з руколою, оливками та в’яленими томатами
• Bluefin-стейк на вогні

Є привід для особливої вечері та виняткового Champagne.
CATCH IT!

Reservations: 044 334 30 15
Вул. Володимирська, 12