- вул. Володимирська, 12
- 044 334 30 15
- 11:00 - 23:00
Ресторан CATCH – стильний заклад з великим вибором риби та морепродуктів, 8 видами устриць, морськими їжаками, акваріумом з крабами та лобстерами.
Щомісяця в ресторані проходить Tuna Cutting – унікальний процес обробки тунця Bluefin на відкритій кухні, за яким можуть спостерігати гості та відразу скуштувати страви з нього. Традиційно, у п’ятницю проходить Champagne Night, а щовихідних – Oysters Weekend з унікальними устрицями.
Винна карта 8 років поспіль нагороджується 2 келихами від американського видання Wine Spectator. Гості мають можливість спробувати понад 390 видів шампанського з різних Шампанських домів – як всесвітньо відомих, так і нішевих. Наприклад, Krug Clos du Mesnil 2004, Dom Perignon P3 1985, Philipponnat Clos de Goisses 2002, 2013, 2015, Gosset Celebris 2007 (Rose, Blanc), Duval-Leroy, Femme de Champagne 2002, Henri Giraud Argonne, AY Blanc, Cedric Bouchard Les Ursules 2016, Le Haut Lemble 2016.
У ресторані регулярно проходять дегустації ексклюзивних позицій від виноробних домів Шампані.
У Catch також представлено понад 100 видів білого вина з Франції, Італії, Австрії, Німеччини та США. Зокрема, колекції вин із Бургундії та Луари, а також рідкісні тихі вина з регіону Шампань. Деякі з них можна скуштувати ексклюзивно лише у Catch.
Catch відзначений кількома міжнародними преміями у сфері дизайну:
Lighting Design Awards 2018 та ISBID International Design Awards 2018
А також двічі поспіль отримував національну ресторанну премію «Сіль».
Дрес-код: smart and elegant. Будь ласка, утримайтеся від спортивного, пляжного одягу, худі, шортів, головних уборів та надто відвертого вбрання. Просимо також залишати охорону за межами ресторану. Дякуємо за повагу до наших правил!